Sisältöön »

Teollisissa tuotantotiloissa parhaat
tulokset saavutetaan kun
ilmanvaihto, lämmitys ja epäpuhtauksien poisto yhdistetään yhdeksi järjestelmäksi.

Päätelmämme perustuu saavutettuihin tuloksiin. 
Olemme teollisuuden tuotantotilojen ilmanvaihto-, lämmitys- ja epäpuhtauksien hallinnan /poiston ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys.

Miksi tyytyä tavanomaiseen?
Soveltuvissa kohteissa yhden järjestelmän ratkaisu maksaa itsensä takaisin 4-8 vuodessa, ollen täten asiakkaalle tavanomaisten talotekniikka kustannusten sijaan tuottava investointi.
Ratkaisumme soveltuu erityisen hyvin tuotantotiloihin, joissa prosessi synnyttää runsaasti epäpuhtauksia sekä lämpöä.

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti hankkeita, joissa olemme jakaneet asiakkaan kanssa investointiriskiä.
Eli olemme antaneet takuun säästöistä tai saavutetut säästöt lämmityskustannuksissa ovat osa kauppahintaa, aito win win tilanne. Elinkaarikustannusten vertailussa yhden järjestelmän ratkaisu on todettu asiakkaalle "tavanomaisiin ratkaisuihin" verrattaessa kannattavammaksi.

Erityisosaaja palveluksessasi.
Teemme mielellämme erityisosaamisalueemme osalta yhteistyötä kanssasi.
Onhan yhteinen tavoitteemme luoda asiakkaidemme tuotannon tuottavuutta kohentavia energiaviisaita tuotantotiloja, joissa ihmisten on hyvä työskennellä?

- Voimme toimia alihankkijana, saat meiltä tuotantotilaratkaisun avaimet käteen periaatteella.
Saat meiltä ratkaisun joka integroituun suunnittelemaasi kokonaisuuteen, voit itse keskittyä hankkeen/ kiinteistön muiden LVI-Teknisen osa-alueiden ongelmaratkaisuun ja suunnitteluun.

- Voit hyödyntää erityisosaamis kokemustamme ja asiantuntijuuttamme hankkeessasi. 65 € / tunti alv. 0 %.
Saat tavanomaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta poikkeavia näkemyksiä ja ideoita tuotantotilan ilmanvaihdon, lämmityksen ja epäpuhtauksien poiston ratkaisujen ongelmien ratkomiseen, suunnitteluun ja toteutukseen.

- Saat meiltä ohjeistuksemme mukaisesti toteutettaviin hankkeisiin tarvittavat tuloilmalaitteet, suodattimet sekä suosituksen IV-laitteistoksi.
Tuotantotilaan yhdessä VTT:n kanssa suunnitellut, Suomessa tilauksen mukaan valmistettavat tuloilmaventtiilit ja suodatinratkaisut tekevät suunnitelmastasi toimivan ratkaisun. Saat ne suoraan valmistuttajalta.

Sivuiltamme löydät tietoa ja referenssejä tekemistämme ratkaisuista.

Kohdevierailu
Järjestämme sinulle mielellämme mahdollisuuden tutustua kohteisiimme
paikan päällä, näet ratkaisut käytännössä, saat kysellä sekä kuulla käyttäjä
kokemuksia.

 
 

Yhden järjestelmän ilmanvaihto, lämmitys ja epäpuhtauksien poisto/hallinta ratkaisu on varmasti vertailun arvoinen vaihtoehto, kun lähdet suunnittelemaan seuraavaa teollisuuskohdetta.

 

 

”Vaikuttavasti parantunut ilmanlaatu”
 Näin kuvaa turvallisuus- ja kiinteistö-päällikkö Jari Peltoniemi henkilöstön tunnelmia Buster alumiiniveneiden tuotannon energiatehokkuus hankkeen ensimmäinen vaiheen valmistumisesta.


Hymy korvaa erillisen lämmitys-järjestelmän sekä minimoi kohdepoistojen tarpeen. Juuri laaja-alaiset edut ja hyödyt tekivät lopulta Hymy:stä meille itsestään selvän valinnan.
Teemu Kiiski / Narvi Oy


Tasaiselle kasvuyritykselle 
- on työvoiman saannin kannalta -
erittäin tärkeää että voimme tarjota ajanmukaiset työolosuhteet, kertoo
Henrik Svanbäck / Svanmet


Lämmityskustannukset ovat nyt noin 4.500 euroa vuodessa. Perinteisellä ilmanvaihdolla ja lämmityksellä summa olisi arvioilta 20-30.000 euroa. En voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen.
Henri Mustamäki / Tarvasovi 


Asensimme Hymy Hybridin ensin uudelle puolelle. Asennuksen jälkeen lämmitysk-ustannukset tipahtivat saman tien puoleen ja ilmanlaadun ero oli niin valtava uuden ja vanhan puolen välillä, että ei emme voineet olla hankkimatta samaa myös vanhalle puolelle.
 Jukka Värri / Hydoring


Talvikauden lämmityskustannukset noin 30.000 euroa aikaisemmin vastaavan ajan kustannukset noin 80.000 euroa
 Jari Linden / Valon Kone


Ilmastointi on osa siisteyttä ja työterveydenhoitoa. Myös tuotteiden laatu pysy parempana, kun tuotantotilojen ilmassa ei ole ylimääräistä tavaraa
Timo Raikko / Hydoring


Tuotantotilojen lämmityskustannukset romahtivat jopa alle alussa arvioitujen kustannusten
 Jame Shaft

 

 

Ollaan yhteyksissä

Tommy
0400-404202
tommy@psloy.fi