Puhtaampi tuotantotilan ilma, tuottavampi tuotantotila.

Puhtaampi tuotantotilan ilma vaikuttaa positiivisesti kaikkiin yrityksen tuotanto- ja menestystekijöihin ihmisiin, koneisiin, tilaan sekä lisäksi yrityksen työnantaja- sidosryhmä ja yrityskuvaan.

Kokeneina puhtaamman tuotantotilan ilman kauppiaina tiedämme että;
Voimme esittää faktoja, perustella hyötyjä ja etuja, esittää asiakaskokemuksia.  
Sinä et kuitenkaan välttämät vakuutu argumentointimme hyödyllisyydestä tai kannattavuudesta.
Siksi olemme valmiita antamaan sinulle mahdollisuuden kokea puhtaamman tuotantotilan mahdolliset hyödyt itse, omassa tuotantotilassasi.
Tarjoamme tilaisuuden ilmaiseen testikuukauteen, jonka aikana voit itse kokea tuottaako ilmanpuhdistimemme sinun tuotantotilassasi hyötyjä ja etuja, joista olet jatkossa valmis maksamaan.

Hyödynnä ilmansuodattimen ilmainen testikuukausi,
niin tiedät onko siitä hyötyä sinun tuotantotilassa.
Aktivoi ilmainen testikuukautesi.

Ota yhteyttä:
Tommy Helenius

tommy@psloy.fi
0400-404202

Laita puhelinnumerosi
tekstiviestillä tai sähköpostilla
niin soitan sinulle

Ilmanpuhdistamisen hyödyt ja edut tuotantotiloissa
ovat kiistattomia ja niitä tukevia näyttöjä ja todisteita on saatavilla useista lähteistä.
Tässä on joitain keskeisiä näkökohtia ja perusteita:

Parantunut sisäilman laatu:
Ilmanpuhdistimet parantavat merkittävästi sisäilman laatua teollisuusympäristöissä poistamalla haitallisia hiukkasia, pölyä, kaasuja, ja muita epäpuhtauksia. Tämä vähentää työntekijöiden riskiä altistua hengityselinten sairauksiin ja allergioihin, mikä vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa siten työssä jaksamista ja työtehoa.

Työntekijöiden terveys:
On olemassa useita tutkimuksia, jotka osoittavat yhteyden huonon ilmanlaadun ja työntekijöiden terveysongelmien välillä, kuten hengityselinsairaudet, päänsäryt ja väsymys. Ilmanpuhdistimet auttavat vähentämään näitä riskejä parantamalla ilmanlaatua työpaikalla.

Turvallisuus:
Teollisuusympäristöissä epäpuhtaudet voivat olla syttyviä tai myrkyllisiä. Ilmanpuhdistimet auttavat poistamaan näitä epäpuhtauksia, mikä parantaa turvallisuutta työpaikalla ja vähentää onnettomuusriskiä.

Koneiden suorituskyky:
Puhdas ilma voi parantaa koneiden ja laitteiden suorituskykyä teollisuusympäristöissä. Esimerkiksi, pölyn poisto ilmasta voi vähentää koneiden huolto- ja korjauskustannuksia sekä parantaa niiden tehokkuutta ja käyttöikää.

Ympäristövaikutukset:
Ilmanpuhdistimet vähentävät teollisuuslaitosten ympäristövaikutuksia vähentämällä päästöjä ja ympäristölle haitallisten aineiden leviämistä ilmakehään Tämä parantaa yrityksen mainetta vastuullisena toimijana, joka välittää ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä.

Vetovoimaisempi työnantajamielikuva:
Ilmanpuhdistimet luovat terveellisemmän työympäristön poistamalla haitallisia epäpuhtauksia ja pölyä ilmasta. Tämä vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Näin ollen yritys osoittaa välittävänsä työntekijöidensä terveydestä ja hyvinvoinnista. Ilmanpuhdistimet myös parantaa työturvallisuutta poistamalla syttyviä tai myrkyllisiä aineita ilmasta. Tämä voi vähentää tapaturmien riskiä ja luo turvallisemman työympäristön työntekijöille. Turvallisuuteen panostaminen osoittaa yrityksen sitoutumista työntekijöidensä turvallisuuteen. Näiden tekijöiden yhdistelmä voi tehdä teollisuusyrityksestä houkuttelevamman työnantajan.

Viestii vastuulista yrityskuvaa asiakkaille ja sidosryhmille:
Vastuullinen yrityskuva voi parantaa yrityksen mainetta asiakkaiden ja sidosryhmien silmissä. Asiakkaat saattavat suosia yrityksiä, jotka välittävät terveydestä, turvallisuudesta ja ympäristöstä, ja olla halukkaampia tekemään liiketoimintaa heidän kanssaan.Lisäksi, investointi työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja ympäristövastuuseen voi myös pitkällä aikavälillä johtaa kustannussäästöihin ja kilpailuetuun markkinoilla.

Näiden hyötyjen ja etujen tueksi on olemassa lukuisia tutkimuksia ja käytännön kokemuksia eri teollisuusaloilta. Teollisuusyritykset voivat myös hyödyntää oman toimintansa seurantaa ja analysointia, jotta voivat arvioida ilmanpuhdistimien käytön vaikutuksia omaan toimintaansa ja työntekijöidensä terveyteen ja turvallisuuteen. Lisäksi, alan standardit ja suositukset tukevat usein ilmanpuhdistimien käyttöä teollisuusympäristöissä terveys- ja turvallisuusnäkökulmasta.

Haluatko selvittää
Njord -ratkaisun kustannushyödyn
tuotantotilanne tuottavuuden edistämisessä?

Selvitystyöllä spesifioidaan Njord -ratkaisun toimivuus ja kustannukset tuotantotilassanne.

Palvelu on veloitukseton eikä sido tai velvoita mihinkään.

Laita säköpostia tommy@psloy.fi tai
tekstiviesti numeroon 0400-404202
niin soitamme sinulle.

Tutustu Njord -teollisuusratkaisuihin

Valitsimme Njord Clean Airin, koska ne ovat kilpailijoihin verrattuna erittäin hintaystävällisiä.

Kim Håkans, Huolto & Ylläpito
Närpiön Vihannes

Miten arvottaa Puhtaamman tuotantotilan ilman hyödyt ja kannattavuus Euroissa?

Pari esimerkkiä, lyhyesti:
Mikäli Puhtaampi ilma vaikuttaisi:
1. Sairauspoissaolojen vähentymiseen
10%:lla toisi se
577 euron säästöt
per työntekijä/ vuosi.
2. Työntekijän työntuottavuuden
lisääntymiseen 5%:lla toisi se
6.125 € jalostusarvon nousun
per työntekijä /vuosi

Njord teollisuusratkaisut
- tuotantotilan tuottavuutta palveluna.

”Njordiin siirtymisen jälkeen saamme entistä tehokkaamman pienimpien hiukkasten suodatuksen ja huomattavasti pienemmän energiankulutuksen.”

Marcus Aschenbrenner, Projektipäällikkö
Spaljisten / Åseda, Ruotsi

”On mukavaa tietää, että henkilökunta hengittää puhdasta ja terveellistä ilmaa.”

Jonas Persson & Robin Janzon, Omistaja
Bilkompassen, Mekonomen

”Valitsimme vaihtaa Njordin ilmanpuhdistimeen paremman suodatusnopeuden ja pienemmän sähkönkulutuksen vuoksi.”

Leif-Johan Karlstedt, Huoltojohtaja
NTM Oy Närpiön Puu ja Metalli

”Meille on tärkeää, että henkilöstöllämme on parhaat edellytykset tehdä hyvää työtä terveellisessä ympäristössä.”

Johan Lannebris, Toimitusjohtaja ja omistaja
JB Smide

Njord Clean Air
on ruotsalainen yritys, joka on vakiintunut toimija Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Visiomme on auttaa asiakkaitamme luomaan puhdas, terveellinen ja tehokas työympäristö, jossa ihmiset menestyvät ja tuntevat olonsa hyväksi, jossa prosessit, koneet ja automaatiojärjestelmät toimivat optimaalisesti ja jossa laitteet ja tavarat pysyvät puhtaina ja pölyttöminä.

Njord esittelyvideo