Suunnittelijalle

Tietopaketti suunnittelijalle PSL ilmanvaihto-, lämmitys- ja epäpuhtauksien poistojärjestelmästä

Olemme koonneet tälle sivulle yleistä tietoa ratkaisustamme ja toimintatavoista. Ota rohkeasti yhteyttä jo suunnittelun alkumetreillä, niin kartoitetaan miten ratkaisumme soveltuu suunnittelun alla olevaan kohteeseen.

Järjestelmään perustuu omaan tuoteinnovaation, joka on todistettu toimiviksi jo lähes sadassa asiakaskohteessa

Olemme kehittäneet järjestelmämme tuloilmalaitteen yhteistyössä VTT:n kanssa. Alla linkki tuloilmalaitteen lanseerausesitykseen, jossa kuvattu laitteen tekniset tiedot.

Lupauksemme lämmitysenergian säästöistä ja puhtaasta sisäilmasta perustuu saavutettuihin tuloksiin.

Olemme teollisuuden tuotantotilojen ilmanvaihto-, lämmitys- ja epäpuhtauksien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys, joka on toiminut vuodesta 2008. Olemme toteuttaneet ratkaisumme kymmeniin kohteisiin. Löydät asiakaskokemuksia referenssit sivuiltamme. Voit myös ottaa yhteyttä, niin esittelemme toteutuneita kohteita.

Järjestelmän peruselementit ovat laadukasta suomalaista valmistusta

Saat meiltä ohjeistuksemme mukaisesti toteutettaviin hankkeisiin tarvittavat tuloilmalaitteet, suodattimet sekä suosituksen IV-laitteistoksi. Järjestelmämme tuloilmaventtiili ja sähkösuodatin ovat yhdessä VTT:n kanssa suunnitellut ja valmistutamme ne itse. Saat ne suoraan meiltä ilman välikäsiä.

Joustavat yhteistyömallit sekä nykyisen järjestelmän tilalle että uudiskohteisiin

Meillä on joustavat yhteistyömallit. Voimme toimia päävastuullisena tai alihankkijana. Saat meiltä tuotantotilaratkaisun avaimet käteen periaatteella ja ratkaisun, joka integroituu suunnittelemaasi kokonaisuuteen. Voit itse keskittyä hankkeenn muiden LVI-teknisten osa-alueiden suunnitteluun.

Kohdevierailut

Järjestämme sinulle mielellämme mahdollisuuden tutustua kohteisiimme
paikan päällä. Näet ratkaisut käytännössä, saat kysellä sekä kuulla käyttäjäkokemuksia.

Investoinnin takaisinmaksuaika

Soveltuvissa kohteissa yhden järjestelmän ratkaisu maksaa itsensä takaisin 4-5 vuodessa, ollen täten asiakkaalle tavanomaisten talotekniikkakustannusten sijaan tuottava investointi.
Ratkaisumme soveltuu erityisen hyvin tuotantotiloihin, joissa prosessi synnyttää runsaasti epäpuhtauksia sekä lämpöä.

Jaettu investointiriski

Voimme tapauskohtaisesti antaa takuun säästöistä tai määritellä saavutetut säästöt lämmityskustannuksissa osaksi kauppahintaa. Elinkaarikustannusten vertailussa yhden järjestelmän ratkaisu on todettu asiakkaalle tavanomaisiin ratkaisuihin verrattaessa kannattavammaksi.

Erityisosaaja palveluksessasi

Voit hyödyntää erityisosaamiskokemustamme ja asiantuntijuuttamme hankkeessasi myös ostamalla meiltä asiantuntijapalveluita. Saat tavanomaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta poikkeavia näkemyksiä ja ideoita tuotantotilan ilmanvaihdon, lämmityksen ja epäpuhtauksien poiston ratkaisujen ongelmien ratkomiseen, suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika, jossa asiantuntijamme käy läpi järjestelmämme toimintaperiaatteen

Asiakaskokemuksia

 • Puhtauden ja miellyttävän lämmön lisäksi, huomattavat säästöt energiakuluissa on ollut merkittävin hyöty PSL järjestelmästä.

  Kari Rouvali

  Trimet Oy

 • Vaikuttavasti parantunut ilmanlaatu

  Jari Peltoniemi

  Inhan Tehtaat Oy Ab

 • PSL:n järjestelmä korvaa erillisen lämmitys-järjestelmän sekä minimoi kohdepoistojen tarpeen. Juuri laaja-alaiset edut ja hyödyt tekivät lopulta PSL:n ratkaisusta meille itsestään selvän valinnan.

  Teemu Kiiski

  Narvi Oy

 • Lämmityskustannukset ovat nyt noin 4.500 euroa vuodessa. Perinteisellä ilmanvaihdolla ja lämmityksellä summa olisi arvioilta n. 30 000 euroa. En voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen.

  Henri Mustamäki

  Tarvasovi Oy

 • Talvikauden lämmityskustannukset ovat nyt noin 20 000 euroa, kun aikaisemmin vastaavan ajan kustannukset olivat noin 80 000 euroa.

  Jari Linden

  Valon Kone Oy

 • Tuotantotilojen lämmityskustannukset romahtivat jopa alle alussa arvioitujen kustannusten.

  Jame-Shaft Oy