Yritys

Missiona kotimaisen teollisuuden tuottavuuden parantaminen

PSL Oy tarjoaa kokonaisratkaisun tuotantotilojen sisäilmaolosuhteiden optimointiin kolmen erillisen järjestelmän sijaan. Ratkaisemme tuotantotilojen lämmityksen, ilmanvaihdon ja epäpuhtauksien poiston. Tarjoamme palveluitamme teollisuudeen asiakkaille. Ilmanvaihto-ja lämmitysjärjestelmämme soveltuu yli 500m2 tuotantotiloihin, erityisesti metalli-ja konepajateollisuuteen. Mitä enemmän epäpuhtauksia ja hukkalämpöä, sitä suuremmat hyödyt järjestelmämme tuo.

Pitkä kokemus

Olemme toimineet vuodesta 2008 ja toimittaneet ratkaisumme jo lähes 100 tuotantotilaan Suomessa.

Oma tuotekehitys

Järjestelmämme perustuu kehittämäämme innovatiiviseen tuoteratkaisuumme yhdessä VTT:n kanssa. Sen keskeiset osat ovat tuloilmalaite sekä sähkösuodatin, jotka ovat meidän omia tuotteita.

Projektiosaaminen

Ydintiimimme koostuu omista suunnittelijoista ja projektivastaavista sekä asennuskumppaneista. Sähköistys- ja vesiasennukseen käytämme omia asiantuntevia sopimuskumppaneita. Muut projektin urakointityöt (asennus ja rakennus) kilpailutamme projektikohtaisesti.

Olemme vakavarainen luotettava kumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan miten ratkaisumme voi auttaa tuotantotilojesi sisöilman parantamisessa ja lämmityskulujen pienentämisessä